Підписатися на RSS

"Останній дзвоник"

Свято "Останнього дзвоника"

У п’ятницю, 31-го травня 2019 року у Ропчанському НВК, с.Ропча, Сторожинецького району, Чернівецької області відбулися урочисті заходи з нагоди свята Останнього дзвоника, який сповістив про закінчення 2018-2019 навчального року всім школярам.

З теплими словами поздоровлень до дітей, батьків та педагогів звернулися сільський голова с.Ропча Олар Ілля Георгійович, а також отець Константин Шубран. Вітаючи всіх зі святом голова сільської ради, акцентував увагу щодо всебічного розвитку молодого покоління, висловив вдячність всім, хто зробив вагомий внесок у важливу справу навчання та виховання дітей, за невтомну працю і постійний творчий пошук за чуйність і щедрість сердець, зазнавши, що все це добро повернеться сторицею, бо діти і молодь – це майбутнє нашої країни.

У цей радісно-тривожний день, директор навчального закладу Мітрік Степан Іванович підвів підсумки навчання школярів. Традиційно, за успіхи в навчанні, за перемогу в творчих конкурсах багато учнів було відзначено грамотами, дипломами, подяками.

Святкували це свято всі: першачки, які успішно опанували свою першу книгу – Буквар, випускники школи. Та найбільш хвилюючим є це свято для наших дорогих випускників.

Свято Останнього дзвоника пройшло в теплій, хвилюючій атмосфері, в дусі духовного єднання поколінь та на високому патріотичному рівні.

Виступаючі щиро зичили випускникам знайти свою життєву стежину, успішно навчатись, здобувати подальшу освіту в вузах, коледжах, і вищих навчальних закладах, щоб стати достойними, само реалізованими щасливими людьми, гідними громадянами нашої держави. Побажали всім дітям успішних іспитів, гарного літнього відпочинку, мирного неба, міцного здоров’я і найкращих перспектив.

Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Його малиновий передзвін виряджає у самостійну життєву дорогу. Хочеться вірити, що їм не забракне сміливості та наполегливості твердо крокувати до обраної цілі, взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни.

/Files/images/IMG-4d1f28dd220b2b85208b202421a5fcbb-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 505